Megbízható kompresszor alkatrészre van szüksége? Nálunk megtalálja!

Ahogy más berendezések, úgy a légfék kompresszorok is meghibásodhatnak valamilyen okból kifolyólag, és javíttatásukhoz gyakran új alkatrészre van szükség. Ebben az esetben természetes, hogy az emberek olyan kompresszor alkatrészt szeretnének vásárolni, ami megbízható és hosszú távon biztosítja a berendezés működését. Ha Ön még nem talált olyan vállalkozást, ahonnan megbízható kompresszor alkatrészt tudna vásárolni, ne kutasson tovább, ugyanis jó helyen jár!

Mivel fontosak számunkra az ügyfelek, és az, hogy a javítani kívánt berendezést a jövőben biztonsággal tudják használni, nálunk csakis tesztelésen átesett kompresszor alkatrészeket találhatnak érdeklődőink. Termékeink éveken át biztosítják a berendezések rendeltetésszerű használatát, így a jármű javíttatása után ismét minőségi munkát tud végezni.

Választékunkban többféle kompresszor alkatrészt is talál. Nézzen körül nálunk, és ha szeretne vásárolni, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Logók és védjegyhasználat, járműgyártói cikkszámok

Az oldalunkon található járműgyártói és elsőbeépítési cikkszámok kizárólag beazonosítási célokat szolgálnak.

A jelképes “K” betű, a KNORR és a KNORR-BREMSE feliratok, valamint a logó a Knorr-Bremse AG bejegyzett védjegyei.

A WABCO felirat és a logó a WABCO Fahrzeugsysteme Gmbh bejegyzett védjegyei.

Együttműködő partnerünk: KamionKartell.hu

UTÓLAGOS VISSZATÉRÍTÉS 1997 ÉS 2011 KÖZÖTT VÁSÁROLT ÚJ VAGY HASZNÁLT TEHERAUTÓK* VÉTELÁRÁBÓL

Kockázat- és költségmentes, sikerdíjas konstrukcióban. (* 6 tonna hasznos teherbírás feletti Daimler, Iveco, DAF, MAN, Volvo/Renault, Scania)'


HGV Parts s.r.o. | +3617013005 | 929 01 Dunajská Streda,