Nem csak felújított, hanem új légfékalkatrészekkel is állunk rendelkezésére

Légfékrendszer nélkül gyakorlatilag elképzelhetetlen lenne a teherautók, buszok működése. Számtalan előnye van, például az egyszerű energiatárolás, a korlátlanul rendelkezésre álló munkaközeg, az energia egyszerű továbbíthatósága, a könnyű alkalmazhatóság és a környezetbarát technika. Talán nem kell részleteznünk, hogy miért fontos, hogy a légfék megfelelően működjön, azonban ahhoz, hogy a működés mindig egyenletes és megbízható legyen, fontos, hogy a légfékalkatrészeket is megbízható forrásból szerezzük be.

Cégünk fő tevékenységi körei közé tartozik a légfékrendszerek javításához, karbantartásához szükséges légfékalkatrészek forgalmazása. Mivel eredeti alkatrészeket forgalmazunk, termékeink megfelelnek a vonatkozó előírásoknak, feladatukat megbízhatóan látják el hosszú időn keresztül, hozzájárulva a közlekedésbiztonsághoz.

Amennyiben légfékalkatrészekre lenne szüksége, vagy kérdése van termékeinkkel kapcsolatban, keressen minket! Szakértő kollégáink szívesen segítenek Önnek mindenben megadott elérhetőségeinken.

Logók és védjegyhasználat, járműgyártói cikkszámok

Az oldalunkon található járműgyártói és elsőbeépítési cikkszámok kizárólag beazonosítási célokat szolgálnak.

A jelképes “K” betű, a KNORR és a KNORR-BREMSE feliratok, valamint a logó a Knorr-Bremse AG bejegyzett védjegyei.

A WABCO felirat és a logó a WABCO Fahrzeugsysteme Gmbh bejegyzett védjegyei.

Együttműködő partnerünk: KamionKartell.hu

UTÓLAGOS VISSZATÉRÍTÉS 1997 ÉS 2011 KÖZÖTT VÁSÁROLT ÚJ VAGY HASZNÁLT TEHERAUTÓK* VÉTELÁRÁBÓL

Kockázat- és költségmentes, sikerdíjas konstrukcióban. (* 6 tonna hasznos teherbírás feletti Daimler, Iveco, DAF, MAN, Volvo/Renault, Scania)'


HGV Parts s.r.o. | +3617013005 | 929 01 Dunajská Streda,